Известие

Collapse
No announcement yet.

проблем

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• проблем

Колеги днес докато си карам по едно време при подаване на повече газ около 2500 оборота започна да ми свети удивителния на таблото, после започна да свети и при леко подаване на газ, и накрая след още малко каране започна да свети постоянно. Имам ли проблем и ако можете да кажете какъв??
    Alfa 145 1.8 TS '97

Спирачна течност
    Mitsubishi Outlander
    Mitsubishi Space Star
    Daihatsu Terios

Comment

сигурен ли си че е това колега
      Alfa 145 1.8 TS '97

Comment

Ако и ръчната ти е пусната - ТОВА Е !
        146 1.6 TS 01.97

Comment

а каква е тая помпа за която пише в една тема малко по надолу, колегата със същия проблем с лампата? Възможно ли е да имам проблем с тази помпа
          Alfa 145 1.8 TS '97

Comment

възможно е ,ако ти улива по двигателя спирачна течност е от помпа, може и по-трудно да ти включва скоростите, ако пак ти светне след като долееш значи ти губи спирачна течност от някъде, може и някоя спирачка да ти е изпуснала гумичката и от там да губи... има варианти
            НАЙ-БЪРЗИЯТ ПЪТ ДО ВКЪЩИ ->146-BOXER 1.6

Comment

Просто долей спирачна течност и мисля че проблема ти ще изчезне.
              Alfa Romeo 146 1400 L MEDIO 16V TS '00 - Бивша

Чат за съфорумци: http://clubalfaromeo.walker-bg.info/

Comment

След като за толкова кратко е светнала ламБата на пожар си е направо теч отнякъде. Доливането няма да е решение.
                75 2.5 QV 08.86 г. - Ех...
                155 1.7 07.93 г. - Сиромашки тунинг + JR filter + ниска - замина за скрап...
                FIAT Tipo 1.6 12.93 г. 835С1.000 - вече 2.0 TS 8V Turbo с екстрите от горната...
                Мненията са като задниците - всеки си има!

Comment

При мен беше спукан маркуч на спирачките. След известно време всички маркучи стареят и се напукват. Виж като паркираш дали има някакви петна около гумите.
                  146 1.6 TS 01.97

Comment

Първоначално публикувано от kalata8
                    а каква е тая помпа за която пише в една тема малко по надолу
                    Тия помпи са две - предна и задна и са за съединителя.
                    Alfa Romeo 145 Boxer 1.6 I.E. 8V 103 hp

Comment

днес долях. вчера ми светна лампата и преди да долея нямаше нищо почти в системата. дали имам теч
                      Alfa 145 1.8 TS '97

Comment

Теч !

Това е сигурен признак ,че има теч! Сега при специалист на канала да се разбере от къде е теча! Успех!
                        Карам си петата Alfa - Romeo & Giulietta-почти безпроблемно, и никога не се отказвам!!!И едно МИТО за съпругата !

Comment

Working...
                        X